2013. december 13., péntek

Szereplőlista

Bethany Wilson 
A céltudatos tizennyolc éves leányzó elképesztő tanulmányi átlaggal és magatartással rendelkezik. Minden tanár álma egy ilyen kitűnő diák.
Az eddig csak a tanulással és sporttal foglalkozó Beth nem szentelt túl sok figyelmet az élet ezen két ágánál további területeknek...
Persze a családjáért és barátaiért bármit megadna. Na de hol is hagytuk a szerelmet? Talán nem is volt?
 
Dean Marks 
Ez a jóképű srác első ránézésre egy megszelídíthetetlen, lázadó rossz fiúnak tűnhet, azonban a kőkemény külső egy érző, mondhatni érzékeny, szeretetéhes tizennyolc éves lelket takar.
Milyen lehet ambivalens, elkerülő kötődőként élni mindennapjainkat? Milyen lehet megállás nélkül attól rettegni, hogy akit mindennél jobban szeretünk, egyszer elhagy? Vajon képes lehet valaki így is szerelembe esni, és ha igen, mégis hogyan éli meg azt? 

 
  Ben Turner 
Ha valaki, akkor a Turner fiú az, aki tudja milyen a kezdetektől fogva küzdeni valaki figyelméért. A céltudatosság őrá is igaz, hiszen ha úgy vesszük, mindig a cél lebeg a szeme előtt... egy fiatal hölgy személyében.
Sikerülhet neki elérni azt, amiért éveken át bármit megadott volna? Vagy esetleg már nem is tűnik olyan édesnek a győzelem? Netalán a reménytelenség jellemzi legjobban az útját? 

Dina Mayer
Ismerős számunkra az a bizonyos "tipikus legjobb barát"? Nos, azt hiszem, ez a személy Dina Mayer képében köszön vissza ebben a történetben. Szókimondó természetének köszönhetően gyakran magára haragít másokat, viszont végül mindig a javára dőlnek el a dolgok.
Vajon egy ilyen magának való, lobbanékony lány is szerencsés lehet a barátságon kívül másban is? És vajon a magabiztos külső egy ugyanilyen belsőt takar?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése